Новини

Будуємо разом “НОВУ СУМЩИНУ – 2015”

Image19 жовтня 2012 року  з робочим візитом Конотопщину відвідав голова Сумської облдержадміністрації Юрій Чмирь у супроводі начальника управління з питань фізичної культури і спорту облдержадміністрації Олександра Стрельченка. На Конотопській землі почесних гостей зустрічали голова районної ради Анатолій Боярчук, голова райдержадміністрації Олександр Луговий, міський голова Василь Дзед, громадськість.

В рамках візиту губернатор Сумщини взяв участь в обласному молодіжному форумі „Молодь за стабільне майбутнє”, що проходив у м.Конотоп в Будинку культури „Зоряний”. Більше 400 учасників форуму, а серед них представники громадських організацій, переможці та призери різноманітних конкурсів та змагань, лідери шкільного, студентського самоврядування та робітнича молодь підтримали напрямок розвитку молодіжної політики, заданий головою Сумської обласної державної адміністрації Юрієм Павловичем Чмирем.

             Учасники Форуму звернулися до голови Сумської обласної державної адміністрації з проханням взяти під особистий контроль виконання програм молодіжної політики на території області, де велика кількість молоді, що навчається. Сьогодні є багато активних та талановитих представників студентства, громадських організацій, але для більш активного розвитку вони потребують об’єднання, постійної підтримки зі сторони влади. Адже, сьогодні, досягнути мети можливо лише при єдиній державній політиці, яка буде стосуватися кожного.

Image         

Представники обласного молодіжного форуму обговорили з головою Сумської обласної державної адміністрації питання щодо збільшення кількості обласних грантових програм для молоді, що навчається; молодіжних навчальних тренінгів та семінарів, студентських обмінів, ярмарків вакансій, а також постійної підтримки молоді зі сторони діючої влади.

             В переддень професійного свята – Дня працівників харчової промисловості, губернатор Сумщини Юрій Чмирь у супроводі голови Конотопської районної ради Анатолія Боярчука і голови Конотопської  районної державної адміністрації Олександра Лугового завітали на  приватне підприємство “Хлібзавод “Дубов’язівський”, де привітали усіх працівників з професійним святом.

Image

             «Харчова промисловість є перспективною галуззю економіки, важливою складовою продовольчої безпеки регіону та держави. Завдяки вашій невтомній і наполегливій праці галузь динамічно розвивається, задовольняє потреби жителів Сумщини в якісних і доступних продуктах», – зазначив Юрій Павлович.

             „Нині технологічна база галузі модернізується, оснащується сучасними обладнанням. Вироби торгових марок Сумщини користуються широким попитом не лише на вітчизняному, а й на міжнародних ринках, витримують конкуренцію з відомими світовими брендами за всіма показниками. Разом з вами нам вдасться досягти значних успіхів у розвитку виробництва, підняти харчову промисловість Сумщини на якісно новий рівень розвитку, забезпечити підприємства замовленнями, бюджет – фінансами, а споживачів – якісними та доступними за ціною продуктами харчування», – запевнив голова облдержадміністрації. Керівник регіону побажав харчовикам здоров’я, щастя й добробуту в родинах, а також нових трудових звершень на благо нової Сумщини. Кращим працівникам підприємства губернатор Сумщини вручив почесні грамоти і подяки.

             Згідно з програмою перебування делегація відвідала Конотопську центральну районну лікарню, де оглянула проведення робіт будівництва пологового будинку. За словами голови Сумської облдержадміністрації Юрія Чмиря,  окрім нового пологового будинку та дитячої поліклініки, місто отримає ще й сучасний діагностичний центр, який буде оснащений за останнім словом медичної техніки. Пройти обстеження тут зможуть не лише жителі міста, але й прилеглих районів.

             «Виконуючи Програму Президента Віктора ЯНУКОВИЧА «Україна для людей» та Стратегію «Нова Сумщина-2015», влада докладає максимум зусиль для реформування медичної галузі», – зазначив керівник області.

 

Перейти до вмісту