Новини

Керівники району провели нараду з сільськими головами та здійснили прийоми громадян

Image17 жовтня 2012 року в адмінбудинку Конотопської райдержадміністрації голова районної ради Анатолій Боярчук і голова районної державної адміністрації Олександр Луговий провели нараду з селищним та сільськими головами району, де було  розглянуто низку актуальних питань. 

Зокрема, утримання в належному стані та ремонт доріг, проведення робіт по вуличному освітленню населених пунктів тощо.  З названих та інших розглянутих на нараді  питань сільські голови отримали роз'яснення  та конкретні  рекомендації щодо практичного їх вирішення.

Image

У другій половині дня відбулась зустріч очільників району з жителями сіл Новоселівка, Анютине та Бережне. Основними питаннями для громадян, що потребують допомоги у вирішенні, стали: ямковий ремонт доріг з покриттям, грейдерування та підсипка вуличних доріг, будівництво водогону, реконструкція вуличного освітлення, проведення розрахунків з власниками земельних паїв за їх оренду. 

             У районі постійно проходить діалог представників влади з сільськими громадами. А актуальних питань на місцях дійсно багато. Голова районної ради Анатолій Боярчук і голова районної державної адміністрації Олександр Луговий у своїй роботі ставлять на перше місце покращення рівня життя жителів району. Під час таких зустрічей, де також  присутні сільські голови, працівники соціальної сфери, керівники сільгосппідприємств, жителями сіл порушується чимало питань. І, звичайно, всі питання одразу вирішити неможливо, це залежить від багатьох факторів. Але, як зазначив Анатолій Васильович, невирішених питань не повинно бути. Усі питання, що надійшли під час зустрічей, занотовані, будуть вивчені й передані до відповідних підрозділів, служб, організацій для вирішення.

Image

Перейти до вмісту