Новини

Народний депутат України Михайло Мироненко відвідав Конотопщину

Image27 вересня 2012 року Конотопщину відвідав народний депутат України Михайло Мироненко, який разом з головою  районної ради Анатолієм Боярчуком, головою  районної державної адміністрації Олександром Луговим провели виїзні прийоми громадян в селах Козацьке та Бочечки Конотопського району. В ході прийому жителів села Козацьке, як і жителів села Бочечки цікавили нагальні питання, що стосуються газифікації населених пунктів, будівництва водогонів, ремонту доріг, розрахунків за оренду земельних паїв, закупівельних цін на молоко від населення. 

Громадою села Бочечки було порушено питання ремонту сільського Будинку культури.

При розгляді звернень заявникам надані аргументовані відповіді та роз’яснено  порядок їх вирішення відповідно до чинного законодавства. Вирішення окремих порушених питань взято на контроль.

У селі Козацьке представники влади відвідали Козацький сільський Будинок культури, у якому проводяться ремонтні роботи за рахунок субвенції з державного бюджету.

***

У другій половині дня, голова районної ради Анатолій Боярчук і  голова  районної державної адміністрації Олександр Луговий з робочою поїздкою побували у Салтиківській і Великосамбірський сільських радах, де  зустрілися з виконавцями ремонтних робіт і ознайомились зі станом виконання ремонту в приміщенні Салтиківського та Великосамбірського сільських Будинків культури. Цього ж дня, у селі Дептівка керівники району оглянули школу, де проводиться реконструкція частини приміщення, з метою відкриття відділення соціально-побутової адаптації  та розширення відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги Територіального центру соціального обслуговування та надання соціальних послуг Конотопського району.

Перейти до вмісту