Новини

Розпочалась виставка “Агро-2012”!

ImageЗ 5 по 8 вересня 2012 року на території Національного комплексу "Експоцентр України" в м.Києві проходить головна сільськогосподарська виставка України – XXIV Міжнародна агропромислова виставка "Агро-2012".

„Україна закріпила звання провідної зернової держави світу”, – зауважив Президент України Віктор Янукович під час церемонії відкриття вистаки 5 вересня. Нині вітчизняний аграрний сектор демонструє високі темпи зростання – обсяги виробництва сільськогосподарської продукції цього року збільшилися в 15-ти регіонах, виробництво зернових та зернобобових культур очікується на рівні майже 46 мільйонів тонн, констатував Президент.

Обласна експозиція в Києві представлена найкращими підприємствами агропромислового комплексу, харчової і переробної промисловості Сумської області, науковими установами, організаціями. На виставці також представлено здобутки селекційної роботи в рослинницькій, тваринницькій галузях та інвестиційної діяльності в аграрній сфері.

            У виставці „Агро-2012” взяла участь делегація від Конотопського району – керівництво району та представники підприємств-товаровиробників, які представили власну продукцію на міжнародній агропромисловій виставці.

Image

Перейти до вмісту