Новини

Відбулась 20 сесія районної ради 6 скликання

ImageНа розгляд двадцятої сесії Конотопської районної ради, яка відбулась 22 червня 2012 року під головуванням голови районної ради Анатолія Боярчука виносились дев'ять питань порядку денного, які були попередньо розглянуті на засіданнях  постійних комісій та на засіданні президії районної ради.

В її роботі взяли участь депутат Сумської обласної ради Олексій Картавий, депутати районної ради, працівники правоохоронних та контролюючих органів, заступники голови райдержадміністрації, селищний та сільські голови, керівники  підприємств, організацій та установ району, управлінь та відділів райдержадміністрації, представники засобів масової інформації.

Депутати на пленарному засіданні внесли зміни до програми економічного та соціального розвитку району на 2012 рік та основних напрямів розвитку на 2013 – 2014 роки, а також до районного бюджету на 2012 рік.

В ході сесії депутати також затвердили внесення змін до рішення Конотопської районної ради від 18.11.2011 «Про районну програму відпочинку та оздоровлення дітей на 2012 рік», та до рішення районної ради від 27.03.2012 «Про викладення в новій редакції рішення районної ради шостого скликання від 31.01.2012 «Про створення районного консолідованого фонду охорони навколишнього природного середовища у 2012 році», а також внесли зміни до Регламенту Конотопської районної ради шостого скликання, затвердженого рішенням районної ради від 01.12.2010.

           На останок були розглянуті й прийняті рішення по затвердженню технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок та інші.

Image

Image

Image

Перейти до вмісту