20 сесія 6 скликання (22.06.2012)

Про розмежування видатків та передачу коштів на утримання…

                  Image                 

КОНОТОПСЬКА РАЙОННА РАДА

ШОСТЕ СКЛИКАННЯ

ДВАДЦЯТА  СЕСІЯ

РІШЕННЯ

Конотоп

22.06.2012

Про розмежування видатків та

передачу  коштів на утримання

закладів охорони здоров’я

Для підготовки проектів місцевих бюджетів на 2013 рік з метою забезпечення медичним  обслуговуванням  населення  району , керуючись частиною 2 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до положень статей 89, 93 Бюджетного кодексу України,

районна рада  вирішила:

            1.На виконання делегованих державних повноважень переадресувати   з Конотопського районного бюджету  59 відсотків розрахункового показника обсягу  видатків  по галузі “Охорона здоров’я” на 2013 рік Конотопському міському бюджету для забезпечення медичним обслуговуванням населення Конотопського району центральною районною лікарнею в обсягах, передбачених діючим законодавством.

            2.Доручити голові районної ради Боярчуку А.В. спільно з міським  головою Дзедом В.І. укласти  угоду та підготувати відповідне письмове звернення до Міністерства фінансів України про переадресацію  видатків та передачу коштів.

Голова районної ради                                             А.В.Боярчук

                   У Г О Д А

про передачу коштів на утримання закладів охорони здоров»я

м.Конотоп                                                                  «      »_____________2012року

                  Конотопська районна рада в особі голови районної ради Боярчука Анатолія Васильовича, який   діє на підставі Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з однієї сторони і Конотопська міська рада в особі  міського голови Дзеда Василя Івановича, з іншої сторони , який діє  на підставі Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», далі разом Сторони , керуючись ст. 89, 93 Бюджетного кодексу України ,  уклали цю угоду  про наступне:

                                                  1. Предмет договору

     1.1. Предметом договору є здійснення передачі у 2013 році  видатків на охорону здоров»я з Конотопського районного бюджету до Конотопського міського бюджету для забезпечення медичним обслуговуванням  населення Конотопського району центральною районною лікарнею в обсягах, передбаченим діючим законодавством .

                                              2. Обов`язки сторін

            2.1. Конотопська районна рада на виконання делегованих державних повноважень  по медичному обслуговуванню населення району передає 59,0 відсотків   обсягу   видатків ,  визначених   Міністерством   фінансів  по  галузі

« Охорона здоровя » на 2013 рік  з Конотопського районного бюджету до Конотопського міського бюджету, для забезпечення медичним обслуговуванням населення Конотопського району центральною районною лікарнею в обсягах, передбачених діючим законодавством.

2.2. Конотопська міська рада приймає від Конотопської районної ради 55,0 відсотків обсягу видатків на охорону здоров’я та забезпечує медичним обслуговуванням населення Конотопського району центральною районною лікарнею в обсягах, передбачених діючим законодавством.

                                          3. Термін  дії договору

3.1.Договір набирає чинності з моменту його підписання Сторонами і діє до 31.12.2013 року.

Конотопська районна рада                     Конотопська міська рада

41600 м. Конотоп Сумської області       41600 м.Конотоп Сумської області  

вул. Соборна, 23                                             проспект Миру ,8     

              

Голова районної ради                                         Міський голова

        ___________А.В.Боярчук                         ____________ В.І.Дзед

Міністерству фінансів України

Про передачу коштів на

утримання закладів

охорони здоров’я

      Конотопська міська  та районна ради просять Вас при формуванні розрахункових показників обсягів видатків місцевих бюджетів на 2013 рік погодити питання, пов’язані з переадресуванням частини розрахункового показника видатків на охорону здоров’я, для виконання делегованих повноважень з районного бюджету до бюджету міста з метою забезпечення медичним обслуговуванням населення міста та району центральною районною лікарнею.

            Відповідно до вимог Бюджетного кодексу України щодо розмежування видатків за рівнями бюджетів, просимо зробити переадресацію коштів у розмірі 55  відсотків розрахункового показника видатків по галузі «Охорона здоров’я» на 2013 рік з  Конотопського районного бюджету до Конотопського міського бюджету, залишивши в районному бюджеті 45 відсотків для фінансування центру первинної медико-санітарної допомоги.

Голова районної ради                                                                     Міський голова

____________А.В.Боярчук                                      __________В.І. Дзед

Перейти до вмісту