Новини

У Конотопському районі відзначили Міжнародний День захисту дітей

ImageУ перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають свято маленьких громадян, свято добра та одвічної надії – День захисту дітей. Адже саме в дітях ми бачимо здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.

1 червня 2012 року у Конотопському районі на базі Бочечківського навчально-виховного комплексу «ЗОШ I-III ст. –ДНЗ» за участі голови  районної ради Анатолія Боярчука, голови райдержадміністрації Олександра Лугового, депутата районної ради Сергія Змислі, начальника відділу освіти Конотопської РДА Ірини Клігунової  відбулося районне неймовірно казкове свято, приурочене Міжнародному дню захисту дітей. На районне свято завітали діти з усього району, директори шкіл, вчителі, громадськість.

Image

            Свято розпочалося з привітань. Голова районної ради Анатолій Боярчук і голова райдержадміністрації Олександр Луговий подякували всім тим, хто вкладає душу у виховання і навчання майбутнього покоління Конотопщини і України, зазначивши що районна влада зі свого боку і надалі буде всебічно сприяти захисту прав дітей, допомагати малозахищеним і сприяти розвитку дитячих талантів. Здоров’я, радості, добра в житті, віри в себе і світле майбутнє України побажали керівники району учасникам святкових заходів.

Image

Очільники району вручили грамоти і цінні подарунки за зайняті призові місця в III етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад Ользі Кирієнко – учениці  Попівської ЗОШ I-III ст., Євгенію Гай діну – учню Козацького НВК, Марині Шкурко – учениці  Великосамбірського НВК, Марії Мельничук – випускниці Чорноплатівського НВК, Юлії Щербині – випускниці Дубов’язівського НВК.

Image

Веселі й красиві, в костюмах казкових героїв, з кульками в руках, під веселу музику діти пройшлися костюмованим парадом. Далі присутні могли переглянути концертну програму з веселими віршами, піснями і танцями. Усі учасники свята – і діти, і дорослі гості – залюбки брали участь у  цікавих конкурсах, отримуючи веселі призи.

На галявині сюрпризів дітей пригощали солодощами та морозивом. Завершилось свято веселою дитячою дискотекою.

Image

Перейти до вмісту