Новини

В Жовтневському НВК відкрито молодшу дошкільну групу

ImageТурбота про дітей, їх здорове і щасливе майбутнє є одним з пріоритетних напрямків стратегії розвитку Сумської області «Нова Сумшина-2015», у рамках реалізації  якої 25 травня в Жовтневському НВК було відкрито молодшу дошкільну групу для дітлахів віком від 2-4 років. Завдяки цьому чотирнадцять маленьких дошкільнят отримають якісну дошкільну освіту.

У цьому закладі уже функціонує старша дошкільна група для дітей, віком від 4 до 6 років. Відкриття ще однієї групи для малечі стало можливим в результаті спільних зусиль голови районної ради Анатолія Боярчука, голови райдержадміністрації Олександра Лугового,  начальника відділу освіти РДА Ірини Клігунової. На відкриття дошкільної групи з районного бюджету було виділено 70 тис. грн, та ще 12 тис.грн. виділив керівник місцевого господарства ПрАТ АФ «Мрія» Олексій Картавий. Педагогічний, технічний і обслуговуючий колективи на чолі з директором школи Миколою Спаським активно долучились до проведення ремонтних робіт. У ході реконструкції створено необхідні умови для навчання та відпочинку малюків.

Image

Для сільських мешканців, батьків маленьких дітей відкриття ще однієї дошкільної групи – справжнє щастя. Мами маленьких дошкільнят зізнаються – відтепер матимуть більше вільного часу. За останні роки намітилась позитивна тенденція щодо розширення мережі дошкільних закладів. Тож не дивно, що їх відкриття стає справжнім святом не тільки для батьків, вихователів і вихованців, але і для всього сільського населення. Сьогодні малеча отримує право на повноцінне щасливе дитинство. Саме у цих стінах у них з'являться друзі-однолітки, з якими буде цікаво спілкуватися, і вихователі, які допоможуть дітям пізнати цей світ. Робота з дітьми дуже відповідальна і вимагає від педагогів багато сил, терпіння, пильності і уважності, а головне – любові. Кожну дитину потрібно розуміти і сприймати такою, якою вона є. У закладі є все необхідне сучасне ігрове та технологічне обладнання, нові іграшки, меблі. Світлі та затишні кімнати, сучасні ігрові майданчики мають забезпечити належні умови для здобуття дітьми якісної дошкільної освіти.

Image

Перейти до вмісту