Новини

Здорові діти – здорова нація

ImageСпоконвіку молоко вважалося одним із найважливіших продуктів харчування. А особливо воно корисне для дитячого організму. Це добре розуміють в Асоціації виробників молока.Тому на прохання голови районної ради Анатолія Боярчука та голови районної державної адміністрації Олександра Лугового Асоціація виробників молока ініціювала проект "Я люблю молоко", спрямований на популяризацію молока та молочної продукції.

В рамках проекту діти навчальних закладів району – Дубов'язівського НВК, Жовтневського НВК, Шевченківського НВК взяли участь у пізнавально-розважальному заході "Здорові діти – здорова нація", який відбувся в с.Шпотівка на молочному комплексі  ТОВ "Вітчизна". Це сучасний молочний комплекс, що входить в Асоціацію виробників молока, де постійно працюють над покращенням ефективності виробництва якісного молока та молочних продуктів. Спочатку для школярів провели екскурсію по молочному комплексу, попередньо видавши спецодяг.

А далі школярів чекала розважальна програма з цікавими запитаннями, загадками, конкурсами, малюнками, зустріч з рекламною "веселою корівкою", яка розповіла про користь молока та молочних продуктів. Відвідавши захід, діти дізналися, який шлях проходить молоко перш, ніж потрапляє на стіл, якими мають бути умови виробництва молока та молочної продукції, щоб кінцевий продукт відповідав всім стандартам якості, переконалися в користі цього незамінного продукту, а також отримали смачні подарунки.

Учні та вчителі вражені побаченим та щиро вдячні керівнику ТОВ "Вітчизна" Чижику С.В. за дозвіл в організації цього пізнавально-розважального заходу. Діти зрозуміли, що молоко корисне і їм потрібно дбати про своє здоров'я та обов'язково вживати якісні молоко та молокопродукти.

Image

Image

Image

Перейти до вмісту