Новини

Вшанували подвиг ветеранів Великої Вітчизняної війни

ImageВ теплі весняні дні, як і 67 років тому, травень буяє різнобарв’ям квітів, свіжою зеленню  трав. У ці дні, 9 травня, ми відзначаємо найвагоміше свято – День Перемоги.

Не стерти з пам’яті людської горя і біди, що принесла кожному з нас Велика Вітчизняна війна. Немає жодної родини, де по сьогодні не пам’ятали б імен загиблих у ті роки, і де не раділи б святу Перемоги. У ці дні особливі слова синівської вдячності лунають на адресу живих учасників тих подій, хто не жаліючи власного життя і здоров’я здобував у війні Перемогу – наших славних ветеранів. Вони і сьогодні залишаються в строю, доносячи до прийдешніх поколінь правду про гіркі, трагічні й водночас героїчні дні 1941-1945 років.

            У селах Конотопського району на сьогодні проживають 59 учасників бойових дій і 111 інвалідів Великої Вітчизняної війни – хто безпосередньо брав участь у  захисті рідної землі, хто здолав німецько-фашистську навалу, здобув Перемогу. До ветеранів Великої Вітчизняної війни завжди прикута особлива увага з боку керівників Конотопського району – голови районної ради Анатолія Боярчука, голови райдержадміністрації Олександра Лугового, а також депутатів районної ради, сільських голів, керівників підприємств, установ і організацій.

Напередодні 9 Травня керівники району Анатолій Боярчук,    Олександр Луговий разом з депутатом Сумської обласної ради Анатолієм Вербовиком і депутатом Конотопської районної ради Володимиром Синицею особисто відвідували ветеранів, вітали і вручали їм подарунки до свята від депутата Верховної Ради Андрія Деркача, голови Сумської облдержадміністрації Юрія Чмиря, голови Сумської обласної ради Геннадія Михайленка та цікавились, як живуть наші славні визволителі, бажали їм сімейного затишку, здоров’я і висловлювали синівську вдячність за здобутий у важкій боротьбі мир. Сивочолим учасникам бойових дій та інвалідам війни була приємна увага і турбота, їхні серця повнились батьківською вдячністю за те, що на сьогодні їх героїчні подвиги не забуті, додавалось сили і здоров’я від розуміння, що вони, ветерани Великої Вітчизняної, прожили життя не даремно.

Image

Image

Image

Image

Image

Перейти до вмісту