Новини

Відбулась 17 сесія районної ради 6 скликання

ImageНа розгляд cімнадцятої сесії Конотопської районної ради, яка відбулась 21 березня 2012 року під головуванням голови районної ради Анатолія Боярчука вносились 8 питань порядку денного, які були попередньо розглянуті на засіданні  постійних комісій та на засіданні президії районної ради.

В її роботі взяли участь депутати Сумської обласної ради Анатолій Вербовик і Віктор Ляшенко, депутати районної ради, працівники правоохоронних та контролюючих органів, заступники голови райдержадміністрації, селищний та сільські голови, керівники  підприємств, організацій та установ району, управлінь та відділів райдержадміністрації, представники засобів масової інформації.

В ході сесії депутати затвердили районну цільову програму підтримки індивідуального житлового будівництва «Власний дім» на 2012-2015 роки, виклали в новій  редакції районну  програму соціального захисту осіб, які потребують лікування шляхом гемодіалізу, на 2012 рік, прийняли рішення про відшкодування витрат на придбання твердого палива та скрапленого балонного газу для побутових потреб пільговому контингенту району готівкою.

Також, внесли зміни до рішення Конотопської районної ради від 30.12.2010 «Про програму «Цукровий діабет» на 2011-2013 роки в Конотопському районі», до програми економічного і соціального розвитку Конотопського району на 2012 рік та основних напрямів розвитку на 2013-2014 роки, до районного бюджету на 2012 рік.

На останок були розглянуті й прийняті рішення по затвердженню технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок.

             Перед початком сесії, згідно з планом роботи відбулося навчання депутатів районної ради, селищного та сільських голів. Під час якого слухачів ознайомили з порядком реєстрації громадських організацій виконкомами селищної, сільських рад. Обговорили питання по організації і проведенні громадських робіт

Мова йшла під час навчання й про дотримання вимог санітарного законодавства щодо забезпечення населення району доброякісною питною водою та щодо благоустрою населених пунктів району.

             В цей же день, згідно з графіком, в приміщенні Конотопської районної ради депутатом Сумської обласної ради Віктором Ляшенком був проведений прийом громадян з особистих питань.

Image

Image

Image

 

Перейти до вмісту