17 сесія 6 скликання (21.03.2012)

Про відшкодування витрат на придбання твердого палива…

 Image

КОНОТОПСЬКА РАЙОННА РАДА

ШОСТЕ СКЛИКАННЯ

СІМНАДЦЯТА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

Конотоп

21.03.2012 

Про  відшкодування витрат на придбання

твердого палива та скрапленого балонного

газу для побутових потреб пільговому

контингенту району  готівкою

Відповідно до  статті  43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  керуючись  частиною другою статті 102 Бюджетного кодексу України

районна рада вирішила:

1. Управлінню праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації  проводити:

1.1. Відшкодування пільг на придбання твердого палива та скрапленого балонного газу пільговому контингенту населення району  готівкою.

          1.2. Відшкодування пільг  готівкою провести відповідно до частини другої статті 102 Бюджетного кодексу України, виходячи із розрахунку вартості однієї тонни твердого палива та одного балону скрапленого газу на домогосподарство в рік, в межах норм, встановлених чинним законодавством та в обсягах субвенції з державного бюджету.

          1.3. Першочергово забезпечити виплату особам відповідно до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту».

          2. Рішення районної ради від 16.02.2011 року «Про  відшкодування витрат на придбання твердого  палива  та  скрапленого  балонного  газу  для  побутових потреб пільговому контингенту району  готівкою» визнати таким, що втратило чинність.

          3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань молоді, освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту і управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації.

Голова районної ради                                               А.В.Боярчук

Н.Г.Кохан 6 62 90

Надіслати: до протоколу – 3, постійній комісії з питань молоді, освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту – 1, заступнику голови РДА Суятінову В.М. – 1, фінансовому управлінню РДА – 1, управлінню праці та соціального захисту населення РДА – 1, управлінню економіки РДА – 1.

 

Перейти до вмісту