Новини

Відбулась 15 сесія районної ради 6 скликання

ImageНа розгляд п'ятнадцятої сесії Конотопської районної ради, яка відбулась 29 лютого 2012 року під головуванням голови районної ради Анатолія Боярчука вносились 17 питань порядку денного, які були попередньо розглянуті на засіданні  постійних комісій та на засіданні президії районної ради.

В її роботі взяли участь депутат Сумської обласної ради Анатолій Вербовик, депутати районної ради, працівники правоохоронних та контролюючих органів, заступники голови райдержадміністрації, селищний та сільські голови, керівники  підприємств, організацій та установ району, управлінь та відділів райдержадміністрації, представники засобів масової інформації.

Відповідно до Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”    голова районної ради А.В.Боярчук відкрив пленарне засідання.

            Перш ніж перейти до розгляду питань порядку денного, Анатолій Васильович від імені районної ради та райдержадміністрації, за активну участь в проведенні районного свята Масляної в с.Юрівка оголосив і вручив подяки Юрівському сільському голові Володимиру Кашуці, Жовтневському сільському сільському голові Сергію Тищенку і Тернівському сільському голові Катерині Баран.

Продовжили роботу сесії з обрання депутата Конотопської районної ради шостого скликання, замість того який  вибув.

Прийнявши рішення, депутати привітали новообраного депутата Дмитра Коновалова, побажали йому успіхів, наснаги і всіляких гараздів, а голова ради урочисто вручив Дмитру Михайловичу посвідчення та значок депутата районної ради.

Далі, на пленарному засіданні заслухали звіти доповідачів про виконання програми економічного і соціального розвитку району та  виконання районного бюджету за 2011 рік. Проголосували за внесення змін до програми економічного і соціального розвитку Конотопського району на 2012 рік та основних напрямів розвитку на 2013-2014 роки, до районного бюджету на 2012 рік і до районної програми „Вчитель“ на 2007-2012 роки. 

Разом з цим, затвердили районні програми: «Освіта Конотопщини на 2012-2015 роки», освітлення населених пунктів Конотопського району на 2012-2015 роки, «Почесний громадянин Конотопського району» на 2012-2017 роки та відповідне положення, зайнятості населення району на 2012-2014 роки, профілактики правопорушень та боротьби зі злочинністю на території Конотопського району на 2012-2015 роки. Заслухали хід виконання рішення про районну програму поліпшення стану безпеки, гігієни праці та виробничого середовища на 2008 – 2012 роки.

Також, затвердили технічні документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок та розглянули інші питання.

З усіх розглянутих питань порядку денного сесія прийняла відповідні рішення.

В цей же день згідно з планом роботи відбулося навчання депутатів районної ради, селищного та сільських голів. На якому слухачів детально ознайомили з порядком заповнення відомості та декларації про майно, доходи, видатки і зобов’язання фінансового характеру тощо.

Image

Image

Image

Image

Image

Перейти до вмісту