Новини

Вшанували пам’ять героїв Крут

Image26 січня 2012 року в рамках вшанування Дня пам’яті героїв Крут,  районна бібліотека підготувала і провела годину пам’яті „Тут юнь прекрасна і свята встелила землю в мить єдину”. Захід був проведений за участі голови районної ради Анатолія Боярчука і голови райдержадміністрації Олександра Лугового на базі Попівської сільської бібліотеки.

Ведучі заходу: провідний бібліотекар Валентина Гайдук, бібліотекарі Світлана Панченко, Тетяна Дроздова, розповіли присутнім про трагічні події, які відбувалися в Україні в січні 1918 року, читали вірші О. Кобця,  Г. Булаха, П.Тичини, звучала музика М.Скорика, В.-А. Моцарта. В бібліотеці була оформлена книжкова виставка „На Аскольдовій Могилі поховали їх – тридцять мучнів українців, славних, молодих…”. Бібліотекар Тетяна Дроздова провела бібліографічний огляд і ознайомила присутніх з літературою, представленою на виставці.

Цей захід, головною метою якого було відновлення історичної пам’яті, підняття національного духу, знайшов відгук в серцях людей.

***

             Цього ж дня, голова районної ради Анатолій Боярчук разом  з головою райдержадміністрації Олександром Луговим здійснили прийом громадян з особистих питань у Юрівській сільській раді. Звернення місцевих жителів до районного керівництва стосувались питань газо та водозабезпечення населеного пункту, цін на молоко, а також направлення лікаря в сільський ФАП.

Image

Image

Image

Image

Перейти до вмісту