Новини

Урочистості до Дня місцевого самоврядування

Image7 грудня 2011 року в Конотопській районній раді проведені урочистості до Дня місцевого самоврядування. На свято були запрошені депутати районної ради, сільські голови і секретарі, працівники районної ради і райдержадміністрації, а також гості району. Почесним гостем на святковому заході був депутат обласної ради, начальник служби автомобільних доріг у Сумській області Анатолій Вербовик, який особисто поздоровив з професійним святом присутніх та передав щирі привітання від голови Сумської обласної ради Геннадія Михайленка.

 У своєму привітанні голова районної ради Анатолій Боярчук зазначив: ”Майбутнє нашої держави неможливе без розвитку місцевого самоврядування. Ваша наполеглива і самовіддана праця, високий професіоналізм і компетентність, відповідальність та активна громадська позиція є гідним внеском у розбудову нашого регіону і держави. Нехай надійними супутниками Вам стануть розуміння і підтримка всіх територіальних громад.”

Також присутніх привітав зі святом голова райдержадміністрації Олександр Луговий. Олександр Петрович подякував за тісну співпрацю та побажав всім  хто працює на благо територіальних громад, відстоює їхні запити та інтереси, міцного здоров'я, щастя, родинного благополуччя та здійснення всіх їх життєвих планів і сподівань.

За сумлінне виконання посадових обов’язків, відстоювання інтересів територіальної громади у вирішенні питань економічного і соціального розвитку та з нагоди професійного свята були нагороджені грамотами голови районної ради та голови райдержадміністрації, а також квітами та пам’ятними сувенірами кращі представники органів місцевого самоврядування.

У святковій програмі відбувся концерт за участю художніх колективів району.

 Image

Image

Image

Image

Image

 

Перейти до вмісту