Новини

Будуймо разом нову Сумщину

Image3 грудня 2011 року в місті Глухів у міському Палаці культури з нагоди відзначення Дня місцевого самоврядування, підбиття підсумків та визначення пріоритетних напрямків діяльності, відбувся обласний семінар – нарада на тему "Будуймо разом нову Сумщину".

Захід відбувся під головуванням першого заступника голови обласної ради Олега Бояринцева та за участі народного депутата України Андрія Деркача і заступника голови облдержадміністрації Миколи Деркача.

Разом з головами районних, селищних і сільських рад та окремими міськими головами Сумської області у семінарі-нараді взяв безпосередню участь голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук.

Доповідаючи про результати діяльності місцевих органів влади, перший заступник голови обласної ради Олег Бояринцев зазначив, що в області відбулись значні позитивні зрушення в багатьох галузях. Запорукою цих зрушень є підтримка з боку Президента України Віктора Януковича, Уряду та роботи в області єдиної команди, діяльність якої спрямована на поліпшення життя її мешканців. Завдяки спільним зусиллям центральних та місцевих органів влади було залучено близько 100 млн. грн. бюджетних коштів на вирішення проблемних питань та поліпшення життя мешканців тих міста і районів, які присутні на нараді.

Андрій Деркач, який взяв активну участь в обговоренні питань порядку денного, зазначив, що органи місцевого самоврядування повинні приділити увагу підписанню соціальних угод з інвесторами, які працюють на території громад. Неприпустимо, щоб інвестор, який отримує прибуток із землі не брав участі у поліпшенні умов життя мешканців сіл і селищ. Тільки за такою умови інвестор має працювати на землі.

 Підсумовуючи обговорення питань порядку денного семінару-нараду Андрій Деркач закликав представників місцевого самоврядування до активнішої позиції у вирішенні проблемних питань своєї громади. Адже від них, людей, яких обрала громада, залежить життя громади.

За сумлінну працю та з нагоди Дня місцевого самоврядування народний депутат України вручив подяки кращим представникам органів місцевого самоврядування. Подяки та подарунки отримали і представники органів місцевого самоврядування Конотопського району, це Малосамбірський сільський голова Раїса Гуденко і Шаповалівський сільський голова Ірина Кириченко.

Image

Перейти до вмісту