Новини

Центри доступу до Інтернету відкрились в селах Вирівка та Бочечки

Image23 листопада 2011 року ще у двох бібліотеках Конотопського району в селах Вирівка та Бочечки, які стали переможницями проекту «Організації нових бібліотечних послуг з використанням доступу до Інтернету» від програми «Бібліоміст», гостинно відчинили двері центри вільного доступу до Інтернет для своїх користувачів.

На урочистому відкритті  були присутні читачі, бібліотечні працівники,   педагогічні та учнівські колективи місцевих  шкіл,  жителі громади.

 Урочистим перерізанням стрічок були відкриті  центри вільного доступу до Інтернету у бібліотеках, з цією радісною подією всіх присутніх  привітали почесні гості голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук і голова райдержадміністрації Олександр Луговий.

На адресу місцевих жителів пролунали поздоровлення і побажання творчої роботи від керівництва району.

Відтепер і дорослі, і діти, зможуть знаходити будь-яку потрібну інформацію та спілкуватися з родичами, друзями, однолітками,  з інших міст, а може й країн, за допомогою пунктів публічного доступу до інтернету.  Програма «Бібліоміст» має на меті сприяти розвитку місцевих громад в Україні, модернізуючи доступ до інформації в публічних бібліотеках.

Перейти до вмісту