Новини

Введено в дію водогін в селі Лебедіве

ImageЦієї середи у селі Лебедіве Конотопського району відбулась важлива подія – введено в дію водогін. Для жителів села ця подія дійсно важлива і необхідна. Проблема питної води, її якість вже давно хвилюють жителів нашого району.

Останнім часом у криницях багатьох сіл значно зменшився рівень води, в окремих селах колодязі потребують чищення, а тому доводиться активно шукати альтернативу криничній воді.

             На урочистий захід в центрі села зібралися чи не всі мешканці Лебедівого, щоб урочисто ввести в дію водогін. Завдяки енергійності та ентузіазму сільського голови Івана Осадчого, безпосередній допомозі районної влади, роботи було виконано в короткий термін.

             З нагоди відкриття водогону місцевих жителів привітали голова районної ради Анатолій Боярчук і голова райдержадміністрації Олександр Луговий. За словами очільників району: «Розвиток соціальної сфери сільської місцевості – одне із ключових завдань чинної влади. Забезпечення якісною водою кожного дому в районі здійснюється у рамках реалізації Стратегії «Нова Сумщина-2015».

Image

Image

Image

Image

Перейти до вмісту