Новини

І тур обласного конкурсу «Краща посадова особа місцевого самоврядування»

ImageНа виконання  розпорядження голови Сумської обласної ради від 16.08.2011 №27 «Про проведення обласного конкурсу «Краща посадова особа місцевого самоврядування», з метою підвищення професіоналізму, розвитку ініціативи і творчої активності посадових осіб місцевого самоврядування, 11 листопада у Конотопській районній раді відбувся І тур обласного конкурсу „Краща посадова особа місцевого самоврядування".

В складі організаційного комітету з проведення І туру була представник з області, Лариса Кузьменко – начальник відділу фінансово-господарського забезпечення  Сумської обласної ради.

У ньому взяли участь сільські голови, посадові особи місцевого самоврядування селищної та сільських рад, посадові особи виконавчого апарату районної ради.

Учасники конкурсу виконали завдання на знання державної мови (диктант з творчим продовженням), складання ділових документів та самопрезентація особистості.

Оргкомітет першого туру прийняв рішення щодо підсумків конкурсу та визначив переможців. У номінації «Кращий сільський, селищний, міський голова» переможцем став Сахнівський сільський голова Валерій Бабич.

У номінації «Краща посадова особа сільської, селищної, міської ради» перше місце зайняла секретар Присеймівської сільської ради Ольга Подобрій. 

У номінації «Краща посадова особа виконавчого апарату районної ради» першість була за спеціалістом 1 категорії загального відділу районної ради Наталією Шаповаленко.

Переможцям всіх трьох категорій запропоновано представляти Конотопський район в II турі обласного конкурсу „Краща посадова особа місцевого самоврядування”.

Image

Image

***

             Цього ж дня голова районної ради Анатолій Боярчук взяв участь у засіданні колегії Сумської обласної державної адміністрації, де підбивались підсумки соціально-економічного розвитку області за 9 місяців 2011 року, розглядались питання про виконання місцевих бюджетів за 9 місяців 2011 року, про хід оновлення містобудівної документації населених пунктів області.

             Також на колегії було обговорено питання про підвищення безпеки дорожнього руху на автомобільному транспорті в Сумській області.

Перейти до вмісту