Професійних свят

Вітання до Дня працівників харчової промисловості

Шановні працівники харчової промисловості Конотопщини!

З нагоди вашого професійного свята прийміть щирі вітання і слова заслуженої подяки за плідну, таку важливу для суспільства працю.

Саме завдяки вашій наполегливій праці харчова промисловість є одним із лідерів в освоєнні нових методів та форм ринкового господарювання, в технічному і технологічному оновленні виробництва.

День працівника харчової промисловості у нашому районі вважають своїм професійним святом не тільки колективи підприємств, які давно відомі як виробники якісної харчової продукції, але і десятки малих приватних підприємств. Всі вони сьогодні працюють у сфері виготовлення продуктів харчування.

З розвитком ринка в районі виробляється все більше різноманітних продуктів. Завдяки своїй якості, поживним і смаковим властивостям місцеві продовольчі товари користуються широким попитом у споживачів.

Впевнений, що завдяки творчому пошуку, освоєнню нових технологій, передових методів господарювання, а передусім – невтомній праці харчовиків, позитивні тенденції у виробництві продовольчих товарів будуть розвиватися і сприятимуть забезпеченню громадян якісними і доступними продуктами.

Прийміть, шановні харчовики, найщиріші побажання миру і добра, міцного здоров’я, щастя, добробуту вам та вашим сім’ям. Зі святом вас!

Перейти до вмісту