11 сесія 6 скликання (20.09.2011)

Про хід виконання рішення районної ради від 16.02.2011 “Про зміну…

 Image

КОНОТОПСЬКА РАЙОННА РАДА

ШОСТЕ СКЛИКАННЯ

ОДИНАДЦЯТА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

Конотоп

20.09.2011

Про хід виконання рішення районної ради від

16.02.2011 "Про зміну підпорядкування

та назви проектно-виробничого бюро при відділі

архітектури районної державної адміністрації і

внесення змін до Статуту підприємства"

            Заслухавши інформацію начальника комунального підприємства "Проектно-виробниче архітектурно-планувальне бюро Конотопської районної ради" Поляченко Л.О. про хід виконання рішення районної ради  від 16.02.2011 "Про зміну підпорядкування та назви проектно-виробничого бюро при відділі архітектури районної державної адміністрації і внесення змін до Статуту підприємства", керуючись статтєю 43 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", висновком постійної комісії  районної ради  з питань землекористування,  архітектури,  екології, будівництва, транспорту та зв'язку (рішення від 08.2011),

            районна рада вирішила:

            1. Інформацію начальника комунального підприємства "Проектно-виробниче архітектурно-планувальне бюро Конотопської районної ради" Поляченко Л.О. про хід виконання рішення районної ради  від 16.02.2011 "Про зміну підпорядкування та назви проектно-виробничого бюро при відділі архітектури районної державної адміністрації і внесення змін до Статуту підприємства" взяти до відома.

            2. У зв’язку з виконанням зняти з контролю рішення районної ради від 16.02.2011"Про зміну підпорядкування та назви проектно-виробничого бюро при відділі архітектури районної державної адміністрації і внесення змін до Статуту підприємства"

Голова районної ради                                  А.В.Боярчук

Поляченко  2 34 09

Надіслати: до протоколу – 3, постійній комісії з питань землекористування, архітектури, екології, будівництва, транспорту та зв’язку – 1, РДА – 1, комунальному підприємству "Проектно-виробниче архітектурно-планувальне бюро Конотопської районної ради" – 1.

"Про  хід виконання рішення районної ради від 16.02.2011 "Про зміну

підпорядкування та назви проектно-виробничого бюро при відділі архітектури

районної державної адміністрації і внесення змін до Статуту підприємства"

              З метою приведення Статуту проектно-виробничого бюро при відділі архітектури районної державної адміністрації у відповідність до вимог законодавства, керуючись статтею 43 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" та статтею 78  Господарського кодексу України  з  22.02.2011 підприємство "Проектно-виробниче бюро при відділі архітектури районної державної адміністрації" прийняте у спільну власність територіальних громад  Конотопського району.

              Назва підприємства "Проектно-виробниче бюро при відділі архітектури районної державної адміністрації" змінена на комунальне підприємство "Проектно-виробниче архітектурно-планувальне бюро Конотопської районної ради".

               Внесені зміни до установчих документів, затверджена нова редакція Статуту комунального підприємства "Проектно-виробниче архітектурно-планувальне бюро Конотопської районної ради" та  проведена державна перереєстрація  22.02.2011  (свідоцтво  серія А00, № 184643).

              У зв’язку з виконанням вищезазначеного рішення пропоную зняти його з контролю.

 Начальник комунального підприємства

"Проектно-виробниче архітектурно-планувальне

 бюро Конотопської районної ради"                                  Л.О.Поляченко

 

Перейти до вмісту