11 сесія 6 скликання (20.09.2011)

Про передачу міжбюджетного трансферту

 Image

КОНОТОПСЬКА РАЙОННА РАДА

ШОСТЕ СКЛИКАННЯ

ОДИНАДЦЯТА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

Конотоп

20.09.2011

Про передачу

міжбюджетного трансферту

Відповідно до положень статтей 101,104 Бюджетного кодексу України та керуючись частиною 2 статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

районна рада вирішила: 

1. На виконання власних повноважень з метою забезпечення надання послуг рятувально-водолазної служби в 2012 році щодо оперативного проведення пошуково-рятувальних робіт на водних об’єктах району  передати з загального фонду Конотопського районного бюджету міжбюджетний трансферт у вигляді субвенції на утримання об’єктів спільного користування чи ліквідацію негативних наслідків діяльності об’єктів спільного користування, а саме: на утримання комунального закладу «Конотопська міська рятувально-водолазна служба» з Конотопського районного бюджету Конотопському міському бюджету в сумі 30000 грн.

2. Доручити голові районної ради Боярчуку А.В. спільно з міським головою Дзедом В.І. укласти відповідну угоду щодо передачі та прийняття міжбюджетного трансферту.

Голова районної  ради                                 А.В.Боярчук

Шерудило О.В. 2 31 24

Надіслати: до протоколу-3, постійній комісії з питань планування, бюджету, фінансів та питань реалізації державної регуляторної політики -1, фінансовому управлінню-2, міській  раді – 1.    

 

Перейти до вмісту