11 сесія 6 скликання (20.09.2011)

Про районну програму надання матеріальної допомоги…

 

Image 

КОНОТОПСЬКА РАЙОННА РАДА

ШОСТЕ СКЛИКАННЯ

ОДИНАДЦЯТА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

Конотоп

20.09.2011

Про районну програму надання

матеріальної допомоги інвалідам-

чорнобильцям до 26-ї річниці

Чорнобильської катастрофи

Розглянувши внесений райдержадміністрацією проект районної програми надання матеріальної допомоги інвалідам-чорнобильцям до 26-ї річниці Чорнобильської катастрофи, з метою  соціального захисту осіб найбільш вражених від Чорнобильської катастрофи, підтримки їх життєвого рівня, забезпечення належних умов проживання та лікування, керуючись пунктом 16 частини 1 статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, 

районна рада вирішила:

1.Затвердити  районну програму  надання матеріальної допомоги інвалідам-чорнобильцям до 26-ї річниці Чорнобильської катастрофи,  згідно з додатком (додається).

2.Визначити головним розпорядником коштів та відповідальним виконавцем програми управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації.

3.Фінансовому управлінню райдержадміністрації  забезпечити фінансування програми в 2012 році з загального фонду районного бюджету  в межах кошторисних призначень.

 

4.Контроль на виконання цього рішення покласти на постійну  комісію районної ради з питань молоді, освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту і  управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації.  

 

Голова районної ради                                  А.В.Боярчук

    

  –Документ для перегляду 

 

 

Перейти до вмісту