Новини

Інформація про проведені заходи

Image29 червня голова районної ради А.В.Боярчук і голова райдержадміністрації О.П.Луговий завітали до дитячого оздоровчого табору „Зірка”, що в селі Новомутин, де особисто ознайомились з умовами перебування першої зміни дітей в таборі відпочинку.

Завдяки очільникам району, на високому рівні було проведено підготовку установи до літньої оздоровчої кампанії – 2011.

Незважаючи на похмуру погоду діти розважаються конкурсами, іграми, спортивними естафетами, культпоходами. Для сприяння поліпшення здоров’я дітей особлива увага приділяється їх збалансованому харчуванню.

Представники влади побажали дітям гарно відпочити та оздоровитись у мальовничому куточку природи біля річки Сейм.

***

30 червня голова районної ради Боярчук А.В. і голова райдержадміністрації Луговий О.П., взяли участь у засіданні колегії Сумської обласної державної адміністрації, де розглянуто ряд питань. Зокрема, про підготовку навчальних та лікувальних закладів області до роботи в осінньо-зимовий період 201-2012 років, про організаційну роботу райдержадміністрацій з питання проведення комплексних робіт у 2011 році, а також стан фінансово-бюджетної дисципліни в регіоні та шляхи її зміцнення.

***

30 червня з нагоди випуску молодших спеціалістів медсестринського відділення 2011 року, Конотопського медичного училища – комунального закладу Сумської обласної ради, за дорученням голови районної ради Боярчука А.В. і голови райдержадміністрації Лугового О.П., заступник голови районної ради Малігон В.М. привітала випускників з успішним закінченням навчального закладу. Відмінникам навчання, Валентина Михайлівна вручила грамоти голови районної ради і голови райдержадміністрації.

Перейти до вмісту