Новини

Інформація по 9 сесії районної ради

Image29 червня під час пленарного засідання 9 сесії районної ради шостого скликання, що проходило під головуванням голови районної ради А.В.Боярчука, депутати розглянули 6 питань порядку денного,  які мають велике значення в житті району.

Першим питанням затвердити цільову програму «Про реалізацію на території Конотопського району Проекту міжнародної технічної допомоги «Швейцарсько – український проект «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO.

Програма призначена для мешканців 4 відібраних на конкурсній основі за підсумками розгляду наданих проектних заявок сільських громад-учасниць Проекту у Конотопському районі, це села Красне, Салтикове, Жовтневе і Заводи.  

В результаті виконання програми мешканці даних територіальних громад отримають цілодобове постачання якісної питної води до власних будинків, також водопостачанням будуть забезпечені об’єкти соціальної інфраструктури.

Наступним, на виконання власних повноважень з метою забезпечення надання послуг рятувально-водолазної служби в 2011 році щодо оперативного проведення пошуково-рятувальних робіт на водних об’єктах району, депутати проголосували за передачу з загального фонду Конотопського районного бюджету міжбюджетний трансферт у вигляді субвенції на утримання об’єктів спільного користування чи ліквідацію негативних наслідків діяльності об’єктів спільного користування, а саме: на утримання комунального закладу «Конотопська міська рятувально-водолазна служба» з Конотопського районного бюджету Конотопському міському бюджету в сумі 40000 грн.

В ході сесії були внесені зміни та доповнення до програми економічного і соціального розвитку району на 2011 рік, зміни до районного бюджету на 2011 рік.

У зв'язку з відсутністю контингенту учнів на територіях, що обслуговують Карабутівський та Гутівський НВК „ЗОШ І-ІІ ступенів – ДНЗ” та за згодою територіальних громад сіл Карабутове і Гути  постала необхідність у прийнятті рішення про ліквідацію в установленому чинним законодавством порядку зазначених навчальних закладів.

Попередній розгляд та обговорення матеріалів сесії було проведено на спільному засіданні профільних комісій  районної ради, під час якого депутати отримали інформацію з питань порядку денного, які були погоджені на засіданні президії районної ради для розгляду на пленарному засіданні.

Image

 Image

Image

Перейти до вмісту