Новини

Інформація по 8 сесії районної ради та проведені заходи

ImageНа розгляд восьмої сесії Конотопської районної ради, яка відбулась 10 червня під головуванням голови районної ради А.В.Боярчука вносились 13 питань порядку денного, які були попередньо розглянуті на засіданні  профільних постійних комісій та на засіданні президії районної ради. В роботі сесії взяли участь  депутат Сумської обласної ради Вербовик А.М., депутати районної ради, заступники голови райдержадміністрації, селищний та сільські голови, керівники  підприємств, організацій та установ району, управлінь та відділів райдержадміністрації, представники засобів масової інформації.

В ході сесії депутати затвердили районну програму інформатизації Конотопської районної державної адміністрації на 2011 рік, внесли зміни та доповнення до програми економічного та соціального розвитку району на 2011 рік, до районного бюджету на 2011 рік.

Було розглянуто й прийнято рішення „Про погодження проекту землеустрою щодо встановлення та зміни меж міста Конотоп Сумської області”.

Внесено зміни до рішення районної ради від 20.04.2011 „Про районну програму відпочинку та оздоровлення дітей на 2011 рік”, встановлено середню вартість харчування дітей дошкільного віку за одне відвідування на період літнього оздоровлення.

Прийнято рішення „Про розмежування видатків та передачу коштів на утримання закладів охорони здоров’я”, заслухано хід виконання рішення районної ради  від 30.11.2007 «Про програму діагностики, лікування та профілактики вірусних гепатитів в районі “Антигепатит” на 2007-2012 роки».

Рішенням районної ради погоджено призначення на посаду директора Шевченківського НВК „ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ”  Яковенка Владислава Миколайовича. 

Депутати також погодили питання, що стосуються спільної власності, зокрема: прийняття нерухомого майна Конотопської районної державної адміністрації з державної власності у спільну власність територіальних громад сіл, селища Конотопського району; прийняття автомобілів швидкої медичної допомоги, санітарних автомобілів та автомобілів спеціалізованих для надання медичної допомоги із комунальної власності відповідних сільських (селищної) рад у спільну власність територіальних громад сіл, селища Конотопського району.

Останнім, затвердили план роботи районної ради на 2 півріччя 2011 року.

Image

Image

Image

Image

***

9 червня голова районної ради Боярчук А.В. взяв участь у спільному засіданні Регіонального комітету з економічних реформ, регіональної ради з питань взаємодії місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, координаційного комітету з упровадження Стратегії розвитку Сумської області на період до 2015 року "Нова Сумщина – 2015" з питань реалізації зазначеної Стратегії, що відбувся в Сумській  обласній державній адміністрації під головуванням голови Сумської ОДА Чмиря Ю.П.

Перейти до вмісту