8 сесія (10.06.2011)

Про внесення змін та доповнень до програми економічного і соціального розвитку…

 Image

КОНОТОПСЬКА РАЙОННА РАДА

ШОСТЕ СКЛИКАННЯ

ВОСЬМА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

Конотоп

10.06.2011

Про внесення змін та доповнень

до програми економічного і соціального

розвитку району на 2011 рік

 

Розглянувши пропозиції Конотопської райдержадміністрації щодо внесення змін та доповнень до програми економічного і соціального розвитку району на 2011 рік, затвердженої рішенням районної ради від 30.12.2010, керуючись статтею 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”

районна рада вирішила:

1. Доповнити  пріоритет 5.6. програми  економічного і соціального розвитку району на 2011 рік „Житлово-комунальне-господарство” завданням 3. Здійснити капітальний ремонт приміщення Конотопської райдержадміністрації. Захід 1. Капітальний ремонт покрівлі Конотопської районної державної адміністрації. Відповідальні виконавці: Конотопська райдержадміністрація. Термін виконання: 2011 рік. Обсяги та джерела фінансування: субвенція  з районного бюджету державному бюджету на виконання програми соціально-економічного розвитку району – 93,864 тис. грн.. Захід 2. Капітальний ремонт цоколю приміщення Конотопської районної державної адміністрації. Відповідальні виконавці: Конотопська райдержадміністрація. Термін виконання: 2011 рік. Обсяги та джерела фінансування: субвенція  з районного бюджету державному бюджету на виконання програми соціально-економічного  розвитку району – 25,375 тис. грн..

Перелік об’єктів, які фінансуються за рахунок субвенції з районного бюджету державному бюджету на виконання програми соціально-економічного розвитку  району додається. (додаток 1).

2. Внести зміни та доповнення до додатку 2 зазначеної вище програми економічного і соціального розвитку району на 2011 рік  “Перелік об’єктів, що фінансуються за рахунок міжбюджетного трансферту у вигляді іншої субвенції” та викласти його в новій редакції. (додаток 2).

3. Доповнити додаток 3 зазначеної вище програми економічного і соціального розвитку району на 2011 рік “Перелік районних програм по галузях, які будуть реалізовуватись в районі протягом 2011 року”  та викласти його в новій редакції (додаток 3).

4. Доповнити програму економічного і соціального розвитку району на 2011 рік додатком 4 “Перелік об’єктів, що фінансуються за рахунок субвенції іншим бюджетам на виконання інвестиційних проектів” (додаток 4).

 

Голова районної ради                                  А.В.Боярчук

Перейти до вмісту