Новини

Інформація про проведені заходи

Image24 травня 2011 року  головою Конотопської  районної державної адміністрації Луговим О.П. за участі голови районної ради Боярчука А.В., начальника відділу Держкомзему у Конотопському районі Пацак С.І. проведено нараду з окремими сільськими головами та землевпорядниками сільських рад.

На нараді розглянуто питання проведення інвентаризації земель та об’єктів нерухомості, встановлення орендної плати за користування земельними ділянками під об’єктами торгівлі.

Цього ж дня відбулась сесія Попівської сільської ради, на якій визнано повноваження Попівського сільського голови Савченка С.П. В роботі сесії взяли участь голова районної ради А.В.Боярчук, голова районної державної адміністрації О.П.Луговий та керуючий справами районної ради Л.В.Щербина.

***

            25 травня голова районної ради А.В.Боярчук і голова райдержадміністрації О.П.Луговий здійснили виїзд до Вирівської і Козацької сільських рад, де обговорили з сільськими головами питання ремонту комунальних доріг сіл Вирівка і Козацьке, за рахунок виділених коштів.

Перейти до вмісту