7 сесія (20.04.2011)

Про районну програму відпочинку та оздоровлення дітей на 2011 рік

 Image

КОНОТОПСЬКА РАЙОННА РАДА

ШОСТЕ СКЛИКАННЯ

СЬОМА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

Конотоп

20.04.2011

Про районну програму відпочинку та   

оздоровлення дітей  на  2011  рік

 

З метою створення правових, соціальних і економічних умов для належної організації та проведення процесу відпочинку та оздоровлення дітей та молоді району, залучення більшої кількості дітей пільгової категорії до організованих форм відпочинку та оздоровлення, відповідно до Закону України “Про оздоровлення та відпочинок дітей”, керуючись частиною 2 статті 43 Закону України  Про місцеве самоврядування в Україні,

районна рада вирішила:

1.Затвердити районну програму відпочинку та оздоровлення дітей на 2011 рік (додаток 1).

2.Визначити головним розпорядником коштів районної програми відпочинку та оздоровлення дітей на 2011 рік відділ освіти Конотопської районної державної адміністрації та виконавцем відділ освіти та відділ у справах молоді та спорту  Конотопської районної державної адміністрації.

3.Відділам освіти, у справах молоді та спорту райдержадміністрації забезпечити в повному обсязі виконання зазначеної вище програми.

4.Фінансовому управлінню райдержадміністрації забезпечити фінансування програми згідно кошторисних призначень загального фонду районного бюджету на 2011 рік.

5.Контроль за виконанням цього рішення покласти на відділи освіти, у справах молоді та спорту райдержадміністрації та постійну комісію районної ради з питань молоді, освіти, культури та соціального захисту.

 

Голова районної ради                                  А.В.Боярчук

Перейти до вмісту