7 сесія (20.04.2011)

Про передачу із спільної власності територіальних громад сіл, селища…

 Image

КОНОТОПСЬКА РАЙОННА РАДА

ШОСТЕ СКЛИКАННЯ

СЬОМА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

Конотоп

20.04.2011

 

Про передачу із спільної власності

територіальних громад сіл, селища

Конотопського району на баланс

Конотопського РЕМ ВАТ „Сумиобленерго”

КТП №139 та №140 та електромереж, які

живлять приміщення Великосамбірського

НВК  ,,ЗОШ І-ІІІ ст.- ДНЗ” та КТП – 133 і

електромереж, які живлять приміщення

Бочечківської ЗОШ І-ІІІ ступенів

 

З метою зниження затрат на енергопостачання та технічне обслуговування, враховуючи згоду територіальних громад сіл, селища Конотопського району про передачу комплексних трансформаторних підстанцій №139 та №140 і електромереж, які живлять приміщення Великосамбірського НВК  ,,ЗОШ І-ІІІ ст.- ДНЗ” та КТП – 133 і електромереж, які живлять приміщення Бочечківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, із спільної власності територіальних громад сіл, селища Конотопського району на баланс Конотопського РЕМ ВАТ „Сумиобленерго” та згоду Голови Правління ВАТ „Сумиобленерго” Дирбавки І.Б, Конотопського РЕМ ВАТ „Сумиобленерго” (начальник Велицький О.Л.) про прийняття зазначених комплексних трансформаторних  підстанцій і електромереж, відповідно до ст.60 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”;  ст. 4, 5 Закону України „Про передачу об”єктів права державної та комунальної власності”; підпункт 4.2.15 пункту 4,2 ст. 4 Закону України  "Про оподаткування прибутку підприємств", 

районна рада вирішила:

1.Передати безкоштовно із спільної власності територіальних громад сіл, селища Конотопського району (з балансу відділу освіти Конотопської райдержадміністрації) на баланс Конотопського РЕМ ВАТ „Сумиобленерго”:

– КТП-139 (диспетчерський номер),та ПЛ-10 кВ від оп.№9 (ф.Торговиця) до КТП-139, довжиною 50 м; КТП-140 (диспетчерський номер) та КЛ-10 кВ від оп.№10 (ф.Кут) до КТП-140, довжиною 150 м, кабель марки ААШВ 10-3х35 мм2, які живлять приміщення Великосамбірського НВК „ЗОШ 1-Ш ступенів – ДНЗ” (балансова вартість  78 752 грн.84 коп.). За бухгалтерським обліком КТП 2-160/1004-91 У1;

– КТП-133 (диспетчерський номер),  ПЛ – 10  кВ від оп. №55 (ф.Бочечки) до КТП – 133, які живлять приміщення Бочечківської ЗОШ І-ІІІ ступенів (балансова вартість 41 000 грн.). За бухгалтерським  обліком КТП 250/10/04.

2.Рекомендувати Бочечківській,  Великосамбірській сільським радам розглянути питання про надання дозволу Конотопському РЕМ ВАТ „Сумиобленерго” на розробку технічної документації із землеустрою, щодо складання  документів, що посвідчують право користування земельною ділянкою відповідної площі для експлуатації та обслуговування об’єктів електричних мереж  та укласти договори на оренду землі на певний термін.

3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань молоді, освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту і відділ освіти райдержадмістрації.

 

Голова районної ради                                  А.В.Боярчук

Перейти до вмісту