6 сесія (30.03.2011)

Про хід виконання заходів передбачених рішенням Сумської обласної ради від 12.10.2004…

Image 

КОНОТОПСЬКА РАЙОННА РАДА

ШОСТЕ СКЛИКАННЯ

ШОСТА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

Конотоп

30.03.2011

Про хід виконання заходів передбачених

рішенням Сумської обласної ради від

12.10.2004 (19 сесія 4 скликання)

„Про хід реалізації державної Програми

забезпечення пожежної безпеки на період

до 2010 року у Сумській області”

 

Заслухавши та обговоривши інформацію начальника Конотопського РВ Управління МНС України в Сумській області Запорожченка А.В. про хід виконання заходів передбачених рішенням Сумської обласної ради від 12.10.2004 (19 сесія 4 скликання) „Про хід реалізації державної Програми забезпечення пожежної безпеки на період до 2010 року у Сумській області”, районна рада відмічає, що районним відділом Управління МНС спільно з органами місцевого самоврядування та виконавчої влади проводиться організаційна робота та вживаються заходи по підвищенню дієвості пожежних формувань. З метою організації протипожежного захисту території району, своєчасної локалізації та ліквідації пожеж (надзвичайних подій) щорічно,   розробляється та затверджується головою Конотопської районної державної адміністрації „План залучення сил та засобів для гасіння пожеж, ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій (подій) на території Конотопського району”.

Керуючись частиною 2 статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні“, висновком п’яти постійних комісій районної ради (рішення від 28.03.2011),

            районна рада вирішила:

            1.Інформацію начальника Конотопського РВ Управління МНС України в Сумській області Запорожченка А.В. про хід виконання заходів передбачених рішенням Сумської обласної ради від 12.10.2004 (19 сесія 4 скликання) „Про хід реалізації державної Програми забезпечення пожежної безпеки на період до 2010 року у Сумській області” взяти до відома.

2.Селищному  та сільським  головам:

2.1.Вживати необхідних заходів, спрямованих на забезпечення пожежної безпеки в районі, усунення порушень виявлених під час обстежень протипожежного стану об’єктів, відповідно до чинного законодавства.

2.2.Забезпечити організацію цілодобового чергування, на пожежній або пристосованій для цілей пожежогасіння техніці, протипожежних формувань на підвідомчих територіях.

 

Голова районної ради                                                         А.В.Боярчук

Перейти до вмісту