Новини

У селі Шпотівка Конотопського району відкрито сучасний молочний комплекс на базі ТОВ «Вітчизна»

Image15 березня 2011 року на Конотопщину завітала обласна влада.

У ТОВ „Вітчизна” що в селі Шпотівка Конотопського району відбулось урочисте відкриття сучасного молочного комплексу.

В церемонії взяли участь голова облдержадміністрації Ю.П.Чмирь, голова обласної ради Г.В.Михайленко, заступник голови обласної ради І.М.Ребенко, начальник головного управління агропромислового розвитку ОДА В.М.Івченко, голова районної ради А.В.Боярчук, голова райдержадміністрації О.П.Луговий, сільський голова А.І.Борисенко. Представники влади теплими словами вітали громаду з цією визначною подією.

            Добрі враження склались у гостей після відвідання  доїльного залу підприємства. Теплі слова подяки були сказані на адресу генерального директора ТОВ „Вітчизна” С.В.Чижика за вкладення інвестицій в галузь тваринництва та рослинництва району.

            На переконання очільників області, реалізація нових інвестиційних проектів сприятиме підвищенню рівня зайнятості сільського населення, а відтак – і рівня життя на селі.

            У той час, коли в господарствах зменшують поголів’я худоби, в ТОВ „Вітчизна”, навпаки, збільшують.

            Тваринницький комплекс дійсно є технологічною фабрикою з виробництва молока. Всі процеси на підприємстві виконуються суворо за виробничою програмою, спрямованою на конкретний результат. 

            Тваринницькі приміщення обладнані сучасними виробничими засобами за прогресивними технологіями, під високий рівень виробництва на науковому підґрунті. Процес доїння корів проходить у технологічному залі з використанням відповідних комп’ютерних програм.

            На високому генетично-племінному рівні проводиться відтворення стада. Раціон для тварин забезпечується високоякісними кормами, збалансований за протеїново-вуглеводним вмістом, макро- та мікроелементами, вітамінами. У результаті всі тварини відповідно до вікових груп мають вищу вгодованість, а вироблена продукція – високі якості. 

Будівництво даного об’єкту – приклад ефективної взаємодії бізнесу і влади. 

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

  Image

Перейти до вмісту