Новини

Відбулись засідання постійних комісій та президія районної ради

Image14 лютого відповідно до плану роботи районної ради на 1 півріччя 2011 року відбулося засідання п’яти  постійних комісій та президія районної ради, на яких попередньо розглянуті питання, які виносяться 16 лютого на розгляд п’ятої сесії районної ради шостого скликання.

Зокрема депутати заслухали: звіти про виконання програми економічно і соціального розвитку району та про виконання районного бюджету за 2010 рік; стан боротьби зі злочинністю, громадської безпеки та охорони громадського порядку на території району.

Одноголосно підтримали питання що стосуються: внесення змін до районного бюджету на 2011 рік; внесення змін та доповнень до рішення районної від 21.09.2010 „Про погодження надання в користування ДП „Конотопське лісове господарство” мисливських угідь на території району”; передачі рухомого майна Крупської ЗОШ І-ІІ ст. із спільної власності територіальних громад сіл селища Конотопського району у комунальну власність Шпотівської сільської ради та затвердження ліквідаційного акту по ліквідації  Крупської ЗОШ І-ІІ ст.; погодження призначення директора Кошарівського НВК „ЗОШ  І-ІІІ ступенів – ДНЗ”; відшкодування витрат на придбання твердого палива та скрапленого балонного газу для побутових потреб пільговому контингенту району готівкою; зміни підпорядкування та назви проектно-виробничого бюро при відділі архітектури районної державної адміністрації і  внесення змін до Статуту підприємства; затвердження структури чисельності виконавчого апарату районної ради.

Як і на попередніх засіданнях, депутати районної ради приділили увагу стану виконання раніше прийнятих радою рішень та районних програм освітянської галузі та соціального захисту. Також розглянули інші питання порядку денного, які належать до компетенції постійних комісій.

Перейти до вмісту