Новини

Про прийом громадян

ImageПрийом громадян у Конотопській районній раді здійснюється згідно з затвердженим графіком, проводиться робота  по прийому громадян за місцем їх проживання. Відповідно до затвердженого графіку цього тижня  керівництвом районної ради проведені виїзні прийоми на території Мельнянської та Присеймівської сільських рад.

Зустріч голови районної ради Боярчука А.В. з мешканцями села Мельня відбулась у приміщенні місцевої школи. Виборців цікавили питання закупівельних цін на молоко, вуличного освітлення, а також питання чи не ліквідують Мельнянську загальноосвітню школу І-ІІ ступенів  у зв’язку з малочисельністю учнів.

Перед заступником голови районної ради Малігон В.М. мешканці Присеймівської сільської ради порушили  питання що стосуються нарахування субсидій, цін на молоко, надання соціальних пільг за комунальні послуги працівникам бюджетної сфери, а також інші питання.

При розгляді звернень заявникам надані аргументовані відповіді та  роз’яснено  порядок їх вирішення відповідно до чинного законодавства.

Перейти до вмісту