Новини

Інформація по 4 сесії та проведені заходи

ImageВідповідно до Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”    під головуванням голови районної ради А.В.Боярчука 30 грудня 2010 року проведено 4 сесію Конотопської районної ради  6 скликання.

В її роботі взяли участь депутати районної ради, працівники правоохоронних та контролюючих органів, заступники голови райдержадміністрації, селищний та сільські голови, керівники  підприємств, організацій та установ району, управлінь та відділів райдержадміністрації, представники засобів масової інформації.

До порядку денного пленарного засідання було включено для розгляду 24 питання.

            Депутати розглянули і затвердили програму економічного і соціального розвитку району на 2011 рік, районну програму „Цукровий діабет” та програму призначення  і  виплати  компенсації  фізичним   особам, які  надають   соціальні  послуги  у 2011  році.

            Виклали у новій редакції районну програму „Освіта Конотопщини.2008-2011 роки”, затвердили ліквідаційні акти по ліквідації вечірньої змінної школи, Михайло-Ганнівського та Новомутинського навчально-виховних комплексів.

            Внесли зміни до комплексної  районної програми  охорони  навколишнього  природного  середовища, районної програми „Шкільний автобус”, а також до районного бюджету на 2010 рік.

            Але головну увагу депутатський корпус приділив розгляду районного бюджету – 2011. Розглянувши та обговоривши на засіданні постійної комісії районної ради з питань планування, бюджету, фінансів та питань реалізації державної регуляторної політики, на президії районної ради а також на колегії райдержадміністрації запропонований районною державною адміністрацією проект районного бюджету на 2011 рік, який сформований на підставі Бюджетного кодексу України та Закону України “Про Державний бюджет  України на 2011 рік”, районна рада відповідно до  статті  43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”  затвердила районний бюджет на 2011 рік.

Як і на попередніх сесіях, так і 30.12.2010 депутати приділили увагу стану виконання раніше прийнятих радою рішень. Розглянувши хід виконання та враховуючи рекомендації постійних комісій, районною радою знято з контролю рішення, які вже виконані.

  На останок депутати заслухали звіт про виконання плану роботи на 2 півріччя 2010 року та затвердили свій план роботи на 1 півріччя 2011 року.

Голова районної ради Анатолій Боярчук та голова райдержадміністрації Олександр Луговий після закінчення пленарного засідання районної ради теплими словами привітали присутніх з наступаючим Новим 2011 роком та Різдвом Христовим. Порадували депутатський корпус Дід Мороз, Снігуронька та учасники художньої самодіяльності району, які вже по склавшійся традиції завітали до районної ради.

***

            Питання прийняття в поточному році місцевих бюджетів на 2011 рік обговорювалось 29 грудня на нараді селищного, сільських голів та бухгалтерів за участі керівництва районної ради, після чого 30 – 31 грудня селищна та сільські ради Конотопського району на своїх пленарних засіданнях затвердили сільські бюджети на наступний рік.

Image

Image

Image

Image

Image 

 

 

 

 

Перейти до вмісту