48 сесія 5 скликання (29.10.2010)

Про ліквідацію вечірньої змінної школи ІІ-ІІІ ступенів Конотопської районної ради…

 Image

КОНОТОПСЬКА РАЙОННА РАДА

П′ЯТЕ СКЛИКАННЯ

СОРОК ВОСЬМА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

Конотоп

29.10.2010

 

Про ліквідацію вечірньої змінної

школи ІІ-ІІІ ступенів Конотопської

районної ради Сумської області

 

Відповідно до пункту 6 статті 11 Закону України “Про загальну середню освіту”, пунктів 7,8,9,10 Положення про порядок створення, реорганізації і ліквідації навчально-виховних закладів, у зв'язку з відсутністю класів (груп) та за згодою територіальних громад району, керуючись частиною 2 ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

районна рада вирішила:

1.Ліквідувати вечірню змінну  школу ІІ-ІІІ ступенів Конотопської районної ради Сумської області з 24.11.2010р. в установленому чинним законодавством порядку як юридичну особу.

2.Створити комісію по ліквідації вечірньої змінної школи ІІ-ІІІ ступенів Конотопської районної ради Сумської області у складі:

голова комісії: Українська Олена Василівна  – директор вечірньої змінної школи ІІ-ІІІ ступенів, адреса: Україна, 41607, Сумська область, м.Конотоп, вулиця Фрунзе, 21-А,  ідентифікаційний номер 2264662504;

члени комісії:

Хайлук Валентина Василівна – заступник головного бухгалтера централізованої бухгалтерії відділу освіти, ідентифікаційний номер 2291615368;

Желізняк Раїса Олександрівна – заступник начальника відділу освіти, ідентифікаційний номер 2064517803.

3.Відділу освіти райдержадміністрації:

3.1.Забезпечити публікацію оголошень в засобах масової інформації про ліквідацію вечірньої змінної  школи ІІ-ІІІ ступенів Конотопської районної ради Сумської області.

3.2.Попередити працівників вечірньої змінної  школи ІІ-ІІІ ступенів Конотопської районної ради Сумської області  про ліквідацію та забезпечити гарантію дотримання їх прав та інтересів відповідно до чинного законодавства.

3.3.Здійснити інвентаризацію майна, закріпленого за навчальним закладом, що ліквідується та передати майно відділу освіти Конотопської райдержадміністрації.

3.4.Фінансування ліквідаційної комісії здійснювати в межах коштів, передбачених на утримання навчального закладу, що ліквідується.

4.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради, з питань молоді, освіти, культури, охорони здоров'я та соціального захисту і відділ освіти райдержадміністрації.

 

 

Голова районної ради                                  В.М.Малігон

Перейти до вмісту