47 сесія 5 скликання (24.09.2010)

Про районну програму соціального захисту осіб, які потребують лікування…

 Image

КОНОТОПСЬКА РАЙОННА РАДА

П’ЯТЕ СКЛИКАННЯ

СОРОК СЬОМА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

Конотоп

24.09.2010

 

Про районну програму соціального

захисту осіб, які потребують лікування

шляхом гемодіалізу, на 2011 рік

 

Розглянувши внесений райдержадміністрацією проект районної програми соціального захисту осіб, які потребують лікування шляхом гемодіалізу, на 2011 рік, з метою соціального захисту осіб тяжкохворих на хронічну ниркову недостатність, покращення умов для здійснення життєво необхідного щотижневого лікування, поліпшення їх матеріального стану, керуючись пунктом 16 частини 1 статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

районна рада вирішила:

1.Затвердити районну програму соціального захисту осіб, які потребують лікування шляхом гемодіалізу на 2011 рік, згідно з додатком  (додається).

2.Визначити головним розпорядником коштів та відповідальним виконавцем програми управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації.

3.Фінансовому управлінню райдержадміністрації забезпечити фінансування програми у 2011 році з загального фонду районного бюджету в межах кошторисних призначень.

4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань молоді, освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту і управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації.

 

 

Голова районної ради                                  В.М.Малігон

Перейти до вмісту