47 сесія 5 скликання (24.09.2010)

Про програму підтримки районної організації ветеранів війни і праці…

 Image

КОНОТОПСЬКА РАЙОННА РАДА

П’ЯТЕ СКЛИКАННЯ

СОРОК СЬОМА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

Конотоп

24.09.2010

 

Про програму підтримки

районної організації ветеранів

війни і праці на 2011-2013 роки

 

З метою реалізації державної політики щодо  ветеранів війни і праці та інших громадян похилого віку, передбачених  Законами України „Про статус ветеранів війни, гарантії їх  соціального захисту”, „Про основні заходи соціального захисту ветеранів праці та інших громадян похилого віку в Україні”, іншими нормативними актами, спрямованими на формування у суспільстві гуманного, шанобливого  ставлення  і  забезпечення активного дозвілля цієї категорії населення, з метою  реалізації названих нормативних документів,

районна рада вирішила:

1.Затвердити програму підтримки районної  організації ветеранів війни і праці на 2011-2013 роки згідно з додатком (додається).

2.Визначити головним розпорядником коштів районну державну адміністрацію, а виконавцем програми районну організацію ветеранів війни і праці.

3.Фінансовому управлінню райдержадміністрації (Лісунова К.В.) здійснювати фінансування програми  за рахунок коштів  районного бюджету в межах затверджених кошторисних  призначень.

4.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань молоді, освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту і районну  раду ветеранів війни і праці.

 

 

Голова районної ради                                  В.М.Малігон

Перейти до вмісту