48 сесія 5 скликання (29.10.2010)

Про затвердження звіту про виконання програми економічного…

Image 

КОНОТОПСЬКА РАЙОННА РАДА

П′ЯТЕ СКЛИКАННЯ

СОРОК ВОСЬМА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

Конотоп

29.10.2010

 

Про затвердження звіту про виконання

програми економічного і соціального

розвитку району за 9 місяців 2010 року

 

Керуючись пунктом 16 частини 1 статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, заслухавши та обговоривши звіт начальника управління економіки райдержадміністрації Олійник Н.Г. про виконання програми економічного і соціального розвитку району за 9 місяців 2010 року, 

районна рада вирішила :

1.Звіт начальника управління економіки районної державної адміністрації Олійник Н.Г. про виконання програми економічного і соціального розвитку району за 9 місяців 2010 року  затвердити .

2.Рекомендувати районній державній адміністрації,  селищному та сільським головам проаналізувати стан розвитку галузей економіки і соціальної сфери за 9 місяців 2010 року, вивчити причини, що стримують розвиток позитивних тенденцій, та вжити заходів щодо забезпечення виконання доведених планових показників програми економічного і соціального розвитку району на 2010 рік, затвердженої рішенням сорок третьої сесії районної ради від 14.05.2010 року.

3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань планування, бюджету, фінансів та питань реалізації державної регуляторної політики.

 

 

Голова районної ради                                  В.М.Малігон

Перейти до вмісту