Новини

Інформація про проведені заходи

        Протягом тижня на території Бочечківської, В’язівської, Гружчанської Малосамбірської, Сахнівської, Шаповалівської, Шевченківської сільських рад відбулися мітинги пам’яті з нагоди 67-ї річниці визволення Конотопщини від німецько-фашистських загарбників.

***

10 вересня відбулось навчання виконавчого апарату районної ради з питання: Закон України від 10.07.2010 № 2487-VI “Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів.

***

Згідно з затвердженим графіком прийому голова районної ради В.М.Малігон здійснювала прийоми громадян з особистих питань в населених пунктах району. З початку вересня такі прийоми проведені на території Бочечківської, Козацької, Духанівської, Хижківської, Соснівської та Михайло-Ганнівської сільських рад.

Під час прийому мешканці порушили перед головою районної ради питання що стосуються пенсійного забезпечення, торгівельного обслуговування, автобусного сполучення, ремонту доріг, газифікації та централізованого водопостачання віддалених сіл,   виплати по земельним паям та інші.

При розгляді звернень заявникам надані аргументовані відповіді та роз’яснено порядок їх вирішення відповідно до чинного законодавства. Вирішення окремих порушених питань взято головою ради на контроль.

Перейти до вмісту