45 сесія 5 скликання (20.07.2010)

Про розмежування видатків та передачу коштів на утримання закладів охорони здоров’я

Image 

КОНОТОПСЬКА РАЙОННА РАДА

П'ЯТЕ СКЛИКАННЯ

СОРОК П’ЯТА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

Конотоп

20.07.2010

Про розмежування видатків та

передачу  коштів на утримання

закладів охорони здоров’я

 

Для підготовки проектів місцевих бюджетів на 2011 рік з метою забезпечення медичним обслуговуванням населення району, керуючись частиною 2 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до положень статей 89, 93 Бюджетного кодексу України,

районна рада  вирішила:

1.На виконання делегованих державних повноважень переадресувати з бюджету Конотопського району 59 відсотків розрахункового показника обсягу  видатків по галузі “Охорона здоров’я” на 2011 рік Конотопському міському бюджету для забезпечення медичним обслуговуванням населення Конотопського району центральною районною лікарнею в обсягах, передбачених діючим законодавством.

2.Доручити голові районної ради Малігон В.М. спільно з міським головою Огрохіним І.М. укласти  угоду та підготувати відповідне письмове звернення до Міністерства фінансів України про переадресацію видатків та передачу коштів.

3.Визнати таким, що втратило чинність рішення районної ради від 26.03.2010 «Про розмежування видатків  та передачу коштів на утримання закладів охорони здоров’я»

 

Голова районної ради                                  В.М.Малігон

Перейти до вмісту