43 сесія 5 скликання (14.05.2010)

Про відшкодування витрат на придбання твердого палива та скрапленого газу…

 Image

КОНОТОПСЬКА РАЙОННА РАДА

П’ЯТЕ СКЛИКАННЯ

СОРОК ТРЕТЯ СЕСІЯ

РІШЕННЯ

Конотоп

14.05.2010

Про відшкодування витрат на придбання

твердого палива та скрапленого балонного

газу для побутових потреб пільговому

контингенту району готівкою

 

З метою відшкодування в 2010 році пільг на придбання твердого палива та скрапленого балонного газу пільговому контингенту населення району готівкою, керуючись ст.46 Закону України «Про  Державний бюджет України на 2010 рік»,

районна рада вирішила:

1.Управлінню праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації з 01.01.2010 року:

1.1.Відшкодування пільг на придбання твердого палива та скрапленого балонного газу пільговому контингенту населення району проводити готівкою.

1.2.Відшкодування пільг  готівкою провести відповідно до ст.46 Закону України «Про Державний бюджет України на 2010 рік», виходячи із розрахунку вартості однієї тонни твердого палива та одного балону скрапленого газу на домогосподарство в рік, в межах норм, встановлених чинним законодавством та в обсягах субвенції з державного бюджету.

1.3.Першочергово забезпечити виплату особам відповідно до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту».

2.Рішення районної ради від 20.02.2009 року «Про  відшкодування витрат на придбання твердого  палива  та  скрапленого  балонного  газу  для  побутових потреб пільговому контингенту району  готівкою» визнати таким, що втратило чинність.

3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань молоді, освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту і управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації.

 

Голова районної ради                                  В.М.Малігон

Перейти до вмісту