42 сесія 5 скликання (26.03.2010)

Про програму розвитку футболу в районі на 2010 рік

 Image

КОНОТОПСЬКА РАЙОННА РАДА

П’ЯТЕ СКЛИКАННЯ

СОРОК ДРУГА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

Конотоп

26.03.2010

Про програму розвитку

футболу в районі на 2010 рік

 

З метою приведення районної програми підтримки футболу в районі на 2010 рік у відповідність до вимог обласної програми розвитку футболу в Сумській області, керуючись ч. 2 ст. 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні“,

районна рада вирішила:

1.Внести зміни та викласти програму розвитку футболу в районі на 2010 рік в новій редакції (додається).

2.Визначити головним розпорядником коштів районного бюджету районну державну адміністрацію та відповідальним виконавцем програми  відділ у справах молоді та спорту райдержадміністрації, Дубов’язівську селищу раду, Вирівську сільську раду, В’язівську сільську раду.     

3.Фінансовому управлінню райдержадміністрації забезпечити фінансування програми  на 2010 рік з загального фонду районного бюджету в межах кошторисних призначень.

4.У зв’язку з прийняттям цього рішення визнати таким, що втратило чинність рішення районної ради від 29.01.2010 “Про програму підтримки футболу в районі на 2010 рік“.

5.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань молоді, освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту і відділ у справах молоді та спорту райдержадміністрації.

 

Голова районної ради                                  В.М.Малігон

Перейти до вмісту