42 сесія 5 скликання (26.03.2010)

Про прикріплення населення села Попівки Конотопського району

 Image

КОНОТОПСЬКА РАЙОННА РАДА

П’ЯТЕ СКЛИКАННЯ

СОРОК ДРУГА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

Конотоп

26.03.2010

Про прикріплення населення

села Попівки Конотопського району

 

            Відповідно до положень статтей 88, 89 Бюджетного кодексу України, п.4 ст.7 Закону України „Про між бюджетні відносини між районним бюджетом та бюджетами територіальних громад сіл, селищ, міст та їх об’єднань”, рішення Попівської сільської ради від 25.03.2010 (31 сесія) „Про прикріплення населення села Попівки” з метою планування обсягу видатків на утримання закладів культури в 2010 році, а саме районного будинку культури, який знаходиться на території Попівської сільської ради, керуючись ст.43 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”,

районна рада вирішила: 

            1.При плануванні видатків по галузі “Культура і мистецтво” щодо утримання районного будинку культури в 2010 році прикріпити населення Попівської сільської ради по селу Попівка чисельністю 4141 чоловік за районним бюджетом та забезпечити надання клубних послуг зазначеному населенню районним будинком культури, відповідно до чинного законодавства.

            2. Доручити голові районної ради Малігон В.М. спільно з сільським головою Костирко В.І. укласти відповідну угоду щодо припкріплення та обслуговування населення села Попівки.

Перейти до вмісту