42 сесія 5 скликання (26.03.2010)

Про передачу міжбюджетного трансферту

 Image

КОНОТОПСЬКА РАЙОННА РАДА

П’ЯТЕ СКЛИКАННЯ

СОРОК ДРУГА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

Конотоп

26.03.2010

Про передачу міжбюджетного

трансферту

 

Розглянувши пропозиції райдержадміністрації, відповідно до положень статей 79, 91, 101, 104 Бюджетного кодексу України, керуючись Законом  України  „Про місцеве самоврядування в Україні”,

районна рада вирішила: 

1.На виконання власних повноважень до прийняття рішення районної ради  „Про районний бюджет на 2010 рік” з метою забезпечення надання послуг рятувально-водолазної служби щодо оперативного проведення пошуково-рятувальних робіт на водних об’єктах району передати на другий квартал 2010 року міжбюджетний трансферт у вигляді субвенції на утримання об’єктів спільного користування чи ліквідацію негативних наслідків діяльності об’єктів спільного користування, а саме: на утримання комунального закладу „Конотопська міська рятувально-водолазна служба” з Конотопського районного бюджету Конотопському міському бюджету в сумі 7200 грн. При цьому щомісячні видатки не повинні перевищувати  1/12 обсягів видатків на дані цілі, визначені рішенням районної ради від 12.01.2009 „Про районний бюджет на 2009 рік” (зі змінами та доповненнями).

2.Доручити голові районної ради Малігон В.М. спільно з міським головою Огрохіним І.М. укласти відповідну угоду щодо передачі та прийняття міжбюджетного трансферту.

 

Голова районної ради                                  В.М.Малігон

Перейти до вмісту