Новини

Проведена 45 сесія районної ради

        20 липня відповідно до Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” під головуванням голови районної ради В.М.Малігон проведено 45 сесію Конотопської районної ради 5 скликання.

На сесії були присутні працівники правоохоронних та контролюючих органів, заступники голови райдержадміністрації, селищний та сільські голови, керівники підприємств, організацій та установ району, управлінь та відділів райдержадміністрації, представники засобів масової інформації.
         На початку пленарного засідання голова райдержадміністрації О.П.Луговий і голова районної ради В.М.Малігон вручили подяки за проведення V Всеукраїнського культурно-мистецького фестивалю «Козацький родослав» селищному, сільським головам, керівникам підприємств, директорам шкіл, депутатам районної ради, які найактивніше приймали в ньому участь.
          До порядку денного сесії було включено для розгляду 6 питань. Внесено зміни до районної програми „Освіта Конотопщини”, програми економічного і соціального розвитку району на 2010 рік та до районного бюджету на 2010 рік. Прийнято рішення про розмежування видатків та передачу коштів на утримання закладів охорони здоров’я та про ліквідацію двох навчальних закладів: Новомутинського НВК «ЗОШ І-ІІ ст.-ДНЗ» та Крупської ЗОШ І-ІІ ст.
        Всі питання, що виносились на розгляд сорок п’ятої сесії районної ради п’ятого скликання, були попередньо розглянуті 16 липня на спільному засіданні двох постійних комісій та президії районної ради.

Перейти до вмісту