Новини

Інформація про проведені заходи

        За підсумками позачергових виборів Сахнівського  сільського голови, що відбулися 20 червня  2010 року в Конотопському районі, сільським головою обраний Бабич Валерій Миколайович, 11.02.1967 року народження, член Партії регіонів, освіта вища, закінчив Сумський філіал Харківського сільськогосподарського інституту ім.Докучаєва.

***

З метою  забезпечення належного соціального захисту громадян, виконання програм соціально-економічного розвитку району, благоустрою території села та селища, на якій живуть люди, працюють приватні підприємці, розміщені різні виробничі підприємства, заклади освіти, культури, охорони здоров'я, здійснюється укладання соціально-економічних угод з суб’єктами господарювання.

Так, 19 та 21 червня головою райдержадміністрації Луговим О.П. за участі голови районної ради Малігон В.М. проведено збори селищного, сільських голів та керівників підприємств району.

            У рамках зборів черговий раз обговорено питання укладення та виконання договорів про соціально-економічне співробітництво в 2010 році.

Перейти до вмісту