42 сесія 5 скликання (26.03.2010)

Про розмежування видатків та передачу коштів на утримання закладів охорони здоров’я

 Image

КОНОТОПСЬКА РАЙОННА РАДА

П’ЯТЕ СКЛИКАННЯ

СОРОК ДРУГА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

Конотоп

26.03.2010

Про розмежування видатків та

передачу коштів на утримання

закладів охорони здоров’я

 

Для підготовки проектів місцевих бюджетів на 2010 рік з метою забезпечення медичним обслуговуванням  населення  району, керуючись частиною 2 статті 43 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, відповідно до положень статей 89, 93 Бюджетного кодексу України та відповідно до розпорядження  голови районної державної адміністрації  № 940 від 15.03.2010 ”Про розмежування видатків  та передачу коштів на утримання закладів охорони здоров’я”,

районна рада вирішила:

1.На виконання делегованих державних повноважень 59,0 відсотків розрахункового показника обсягу видатків по галузі “Охорона здоров’я” на 2010 рік переадресувати з Конотопського районного бюджету до Конотопського міського бюджету для забезпечення медичним обслуговуванням населення Конотопського району центральною районною лікарнею в обсягах, передбачених діючим законодавством.

2.Доручити голові районної ради Малігон В.М. спільно з міським  головою Огрохіним І.М. укласти угоду та підготувати відповідне письмове звернення до Міністерства фінансів України  про переадресування  видатків та передачу коштів.

3.Рішення районної ради від 28.10.2009 ”Про розмежування видатків та передачу коштів на утримання закладів охорони здоров’я” визнати таким, що втратило чинність.

 

 

Голова районної ради                                  В.М.Малігон

Перейти до вмісту