37 сесія 5 скликання (28.10.2009)

Про затвердження звіту про виконання програми економічного та соціального розвитку…

 Image

КОНОТОПСЬКА РАЙОННА РАДА

П'ЯТЕ СКЛИКАННЯ

ТРИДЦЯТЬ СЬОМА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

Конотоп

28.10.2009

Про затвердження звіту про виконання

програми економічного та соціального

розвитку району за 9 місяців 2009 року

 

Заслухавши звіт начальника управління економіки райдержадміністрації Гайдук В.Ф. про виконання програми економічного та соціального розвитку району за 9 місяців 2009 року, керуючись пунктом 16 частини 1 статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

районна рада вирішила:

1.Звіт начальника управління економіки районної державної адміністрації Гайдук В.Ф. про виконання програми економічного та соціального розвитку району за 9 місяців 2009 року  затвердити.

2.Рекомендувати районній державній адміністрації,  селищному та сільським головам  проаналізувати стан розвитку галузей економіки і соціальної сфери за 9 місяців 2009 року, вивчити причини, що стримують розвиток позитивних тенденцій, та вжити невідкладних заходів щодо забезпечення виконання доведених планових показників програми економічного та соціального розвитку району на 2009 рік, затвердженої рішенням районної ради від 12.01.2009.

3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань планування, бюджету, фінансів та питань реалізації державної регуляторної політики.

 

 

Голова районної ради                                  В.М.Малігон

Перейти до вмісту